Hodnocení obchodu

4,8 1171 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1076x
4
55x
3
12x
2
11x
1
17x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora RI | 2.7.2020
Kravata OK
KF Avatar autora Karel Frimmel | 27.6.2020
IP Avatar autora Irena Pachtová | 26.6.2020
MS Avatar autora Mojmír Sigmund | 26.6.2020
MB Avatar autora Marcela Brožová | 22.6.2020
S Avatar autora SPjL | 20.6.2020
MB Avatar autora Michal Bednář | 19.6.2020
MC Avatar autora Michaela Chromcová | 15.6.2020
Nejsem spokojená s nákupem. Nejen, že mi na dotaz k výrobku nebylo odpovězeno, ale ještě mi poslali jinou barvu zboží, než jsem si objednala. Přepsat viditelně kód místo toho, abyste mě informovali, že objednanou barvu nemáte? Zboží vám posílám zpět.
AH Avatar autora Adéla Holická (Administrátor) 16.6.2020
Dobrý den, mrzí nás, že nejste spokojena s naší službou. Já osobně i kolegyně s Vámi telefonicky Vaši objednávku konzultovala, tak si nejsme vědomi, že bychom nekomunikovaly. Zboží, které jste obdržela je shodné s objednávkou, kódové označení je přepsáno u celé dodávky od výrobce, protože byly špatně štítky a je shodné s produktovou barevnicí. Nešlo o záměnu produktu, jen o naši interní úpravu v kódu. Pokud Vám barvy nevyhovují, zboží nám zašlete zpět, v tom není problém. Děkujeme za Vaši zpětnou, pomůže nám se zlepšovat.
Avatar autora | 15.6.2020
NA Avatar autora NEVŘELA ALFONS | 15.6.2020
jak jsem koupil první košili byl jsem velice spokojen a velice dobře jsem ohodnotil dodávku a kvalitu košile.U druhého nákupu byl pravý opak dodávka v pohodě ,ale košile katastrofální stav celá pomačkana rukavy dvakrát přelomené bylo to absolutně na reklamaci byl jsem velice zklamán .Za tuto košili bych normálně nedal ani 1000kcs ,ale nějak jsem vše vzdál a po velkém žehlení jsem se s touto situaci smířil .Ještě jsem měl v plánu si nějaké košile koupit ,ale nejsem si po této druhé dodávce jistý jestli do toho půjdu.
AH Avatar autora Adéla Holická (Administrátor) 15.6.2020
Dobrý den, pane Nevřele. Zarazila nás Vaše informace a věnovali jsme se vyřešení Vaši nespokojenosti. Úplně si nejsme jisti, jestli hodnocení patří k naší zásilce, objednával jste u nás pouze 1x v lednu a to si myslíme byla ta zásilka o které píšete, že jste byl spokojen. Všechny zpětné vazby vítáme, abychom zlepšovali služby, tak prosíme případně o další informace na objednavky@kravatak.cz a budeme řešit dále. Pěkný den a děkujeme za reakci.
HJ Avatar autora Helena Javůrková | 13.6.2020
EB Avatar autora Eva Bláhová | 9.6.2020
Perfektní
AH Avatar autora Adéla Holická (Administrátor) 16.6.2020
Dobrý den, moc děkujeme ze kladné hodnocení.
VP Avatar autora Vojtěch Příkaský | 6.6.2020
JP Avatar autora Jana Palicová | 5.6.2020
Stoprocentní spokojenost, vřele doporučuji !!!! Děkuji a těším se na další spolupráci.
AH Avatar autora Adéla Holická (Administrátor) 16.6.2020
Dobrý den, děkujeme za povzbudivé hodnocení a těšíme se na spolupráci.
HP Avatar autora Helena Posuchová | 1.6.2020
Spokojenost - zboží kvalitní, vyřízení objednávky prakticky okamžitě. Jediným mým přáním by byla ještě větší nabídka košilí v nadměrných velikostech. Již jsem zde nakupovala dříve a docela jistě budu nakupovat i v budoucnu. Mohu jedině doporučit.
AH Avatar autora Adéla Holická (Administrátor) 16.6.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaši přízeň a potěšíme Vás větším výběrem ve větších velikostech, na léto máme od Eterny i od PURE spoustu atraktivních modelů s krátkým rukávem až do velikosti 50.
DP Avatar autora Dobromil Pryl | 1.6.2020
MK Avatar autora Marcela Kašová | 31.5.2020
MG Avatar autora MVDr. Markéta GREŠÍKOVÁ | 30.5.2020
LJ Avatar autora Luboš Jedlička | 29.5.2020
OK
KP Avatar autora Kamila Pavelková | 25.5.2020

Stránka 1 z 60 , položek celkem: 1185

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.