DOPRAVA ZDARMA po České republice od 1490,- Kč !! Objednávky je možno vyzvednout v Praze na prodejně !!

Hodnocení obchodu

4,9 1292 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1192x
4
58x
3
13x
2
12x
1
17x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Andy | 18.1.2021
Spokojenost s obchodem i se zakoupeným zbožím. Rychlé jednání, zakoupené zbobí kvalitní.
Avatar autora | 18.1.2021
P Avatar autora Pavel | 15.1.2021
Rychlé vyřízení objednávky. Zboží došlo v pořádku. Spokojenost.
VS Avatar autora Václav Svatek | 13.1.2021
jsem spokojen
Avatar autora | 10.1.2021
J Avatar autora Jára | 10.1.2021
Neni co vytknout
D Avatar autora Daniela | 6.1.2021
Vše proběhlo v naprostém pořádku, dle mých představ a požadavků. S košilemi Eterna již máme zkušenosti, jsou kvalitní materiálem, střihem i šitím. Doporučuji
Avatar autora | 3.1.2021
J Avatar autora Jitka | 1.1.2021
Rychlost
P Avatar autora Petr | 29.12.2020
Vše bylo v pořádku.
Avatar autora | 27.12.2020
Rychlost.
ZK Avatar autora Zdenka Kiculisová | 23.12.2020
ML Avatar autora Milada Látová | 22.12.2020
Velice ochotná paní prodavačka. Oceňuji její péči a skvělé služby.
ČT Avatar autora ČTVRT TEČKOVÁ :) | 21.12.2020
Skvělá domluva, milé a vstřícné jednání, rychlá komunikace i dodání. Moc děkuji za skvělé služby i přístup.
LL Avatar autora Ludmila Lašková | 21.12.2020
Rychlé dodání objednaného zboží, dobrá komunikace s obchodem.
Avatar autora | 21.12.2020
Avatar autora | 20.12.2020
E Avatar autora El* | 20.12.2020
Maximální péče o zákazníka! Doporučuji všem, kteří chtějí dobře nakoupit, přestože košili nemohou vyzkoušet , skvělý tým :)
Avatar autora | 19.12.2020
Avatar autora | 17.12.2020
Spokojeni, jen by se mohla méně krčit - měli jsme od Vás podobnou, cenově blízkou, ale krčí se méně. Jinak j velmi pěkná, vypracování, včetně detailů je nápadité a přesné.

Stránka 1 z 66 , položek celkem: 1306

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.